Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vojni izaslanik hrvatskog veleposlanstva u Rusiji pozvan u rusko Ministarstvo obrane
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Vojni izaslanik hrvatskog veleposlanstva u Rusiji pozvan u rusko Ministarstvo obrane

U svezi 200 hrvatskih plaćenika koji dolaze u Ukrajinu

Vojni izaslanik hrvatskog veleposlanstva u Rusiji pozvan je u četvrtak u rusko Ministarstvo obrane kako bi bio informiran o dolasku oko 200 plaćenika u Ukrajinu, izjavio je glasnogovornik ruskog ministarstva obrane Igor Konašenkov.

'Vojni veleposlanik u hrvatskom veleposlanstvu u Moskvi danas je pozvan u rusko Ministarstvo obrane. Prinijeli smo mu pozornosti činjenicu da znamo da oko 200 hrvatskih plaćenika dolazi u Ukrajinu', rekao je.

Interfax piše da je 'oko 200 plaćenika iz Hrvatske doputovalo u Ukrajinu i priključilo se ukrajinskom nacionalističkom bataljunu u jugoistočnom dijelu zemlje prošlog tjedna'.

'Veleposlanik je informiran o nezakonitom djelovanju hrvatskog državljana Denisa Šelera, koji je sudjelovao u borbama na jugoistoku Ukrajine 2015. godine i okuplja postrojbe hrvatskih plaćenika koje će biti poslane u Ukrajinu', kazao je Konašenkov, prenosi N1.

Vaša reakcija na temu