Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vučić iz kaotičnog Beograda odletio za Pariz: Letim da se borim za našu Srbiju

Vučić iz kaotičnog Beograda odletio za Pariz: Letim da se borim za našu Srbiju

Šokiran je jer u Novom Sadu 1941. godine u napadu fašista nije oštećena Gradska kuća u tom gradu, dok u sinoćnjem prosvjedu jest

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić reagirao je danas na sinoćnje demonstracije u Beogradu i Novom Sadu. Vučić je u zrakoplovu u kojem je putovao u Pariz na sastanak s francuskim kolegom Emmanuelom Macronom snimio videoporuku za građane svoje zemlje, piše Jutarnji list. 

- Dragi građani, obećao sam vam da ćemo znati zaštititi mir i stabilnost usprkos kriminalnim, huliganskim nasilničkim napadima kojima smo svi šokirani - rekao je Vučić.

Dodao je i da je šokiran jer u Novom Sadu 1941. godine u napadu fašista nije oštećena Gradska kuća u tom gradu, dok u sinoćnjem prosvjedu jest.

- Molim sve naše ljude i u Beogradu i u Novom Sadu i u svim drugim gradovima da se ne suprotstavljaju batinašima, to ćemo raditi mi kao država, kaže Vučić. 

Uvjerava da će Srbija sačuvati mir i da predaja nikad nije bila opcija.

- Ja sad letim za Pariz da se borim za našu Srbiju. Vidimo se uskoro, Srbija pobjeđuje, zaključio je.

Vaša reakcija na temu