Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Mediamodifier from Pixabay ZALUŽNI O PREGOVORIMA 'Nećemo ih prihvatiti, Rusi se moraju povući'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

ZALUŽNI O PREGOVORIMA 'Nećemo ih prihvatiti, Rusi se moraju povući'

'Cilj je osloboditi cijelu zemlju od okupacije'

Zapovjednik ukrajinskih snaga, general Valeri Zalužni, kaže da je ponovio svom američkom kolegi, generalu Marku Milleyu, da je cilj Ukrajine osloboditi cijelu ukrajinsku zemlju od ruske okupacije.

Zalužni kaže da 'ukrajinska vojska neće prihvatiti nikakve pregovore, sporazume ili kompromisne odluke. Postoji samo jedan uvjet za pregovore - Rusija mora napustiti sva okupirana područja.' 

Dodao je i da je situacija na fronti stabilna i kontrolirana.

'Pažljivo pratimo akcije neprijatelja na granici s Republikom Bjelorusijom i gradimo pouzdan štit za zaštitu Ukrajine sa sjevera', rekao je na svom Telegram kanalu.

'Snage obrane, unatoč žestokom otporu okupacijskih trupa, nastavljaju ofenzivne akcije u sektoru Harkova.'

Zalužni je rekao da su ruske snage aktivno napadale duž nekoliko frontova u regiji Donjeck, ali da su bile neuspješne, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu