Foto: Pixabay Zaplijenili 324.000 rabljenih, pa opranih kondoma za preprodaju

Zaplijenili 324.000 rabljenih, pa opranih kondoma za preprodaju

Uhićena je kazala da ih je dobivala jednom mjesečno od nepoznate osobe

Stotine tisuća rabljenih kondoma policija je pronašla tijekom premetačine skladišta u pokrajini Binh Duong na jugu Vijetnama. Vlasnicu, 33-godišnju Pham Thi Thanh Ngoc, sumnjiče da je organizirala recikliranje i vraćanje na tržište ovih sredstava za siguran seks.

Lokalni VN Explorer navodi da je zaplijenjenih 324.000 kondoma težilo oko 360 kilograma, te da je osumnjičena vlasnica biznisa s njihovim recikliranjem kazala policiji da kondome jednom mjesečno prima od 'nepoznate osobe'.

Njen zadatak bio je, navodi se u vijesti, da organizira pranje kondoma, sušenje i njihovo sortiranje. Radnici u tom pogonu potom su gumenim kontraceptivima pomoću gumenih dilda vraćali izvorni oblik.

U članku koji započinje s: 'Ako putuješ u Vijetnam, ponesi svoj!' Daily Mail navodi da je policija zaplijenila kondome i kao materijalni dokaz i kao 'opasan medicinski otpad', kako su navele lokalne vlasti. Daily Mail se poziva na lokalne izvještaje po kojima je nepoznata količina kondoma ranije prodavana hotelima i trgovinama u okolici skladišta.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(75905, "");
Pregledaj komentare
29