Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot ZELENSKI: Kod kuće smo i branimo Ukrajinu
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

ZELENSKI: Kod kuće smo i branimo Ukrajinu

Nastavljaju se granatiranja gradova, ali i pregovori zaraćenih strana

Ruski napad na Ukrajinu ušao je u 21. dan. Nastavljaju se granatiranja gradova, ali i pregovori zaraćenih strana. Rusija je u srijedu izjavila da mirovni pregovori s Ukrajinom nisu laki i da se ozbiljno razgovara o neutralnosti Ukrajine. NATO namjerava reći svojim vojnim zapovjednicima da izrade planove za nove načine odvraćanja Rusije nakon invazije Moskve na Ukrajinu, uključujući dodatne vojnike i proturaketnu obranu u istočnoj Europi, javlja Dnevnik.hr.

 Ukrajinski predsjednik Volodomir Zelenski ponovo se obratio Ukrajincima putem Facebooka. Poručio je: 'Kod kuće smo i branimo Ukrajinu'. 


Vaša reakcija na temu