Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Zelenski: Putin se treba bojati, njega cijeli svijet želi ubiti
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Zelenski: Putin se treba bojati, njega cijeli svijet želi ubiti

Ukrajinski predsjednik ne strahuje za svoj život

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski rekao je na konferenciji za novinare da je u Ukrajini dosad poginula najmanje 21.000 pripadnika Wagnera te da ih je još 80.000 ranjeno. 

'To su uglavnom osuđenici i ovaj rat poslužio im je kao bijeg iz zatvora. Zato nisu imali što izgubiti. 

Tu situaciju moramo iskoristiti za potiskivanje neprijatelja s našeg teritorija i konačnu pobjedu', kazao je Zelenski, prenosi Index

Govorio je i o protuofenzivi. 

'Svaki kilometar košta živote, zato smo oprezni. Svaki djelić prostora na kojem su bili Rusi miniran je u potpunosti. Ne smijemo se žuriti, blizu smo, oni gube ovaj rat i zato se sad sukobljavaju međusobno. Nekoga se mora okriviti za neuspjeh', naveo je.

Na pitanje novinara je li u opasnosti i strahuje li za svoj život, Zelenski je odmahnuo rukom.

'Opasnije je za Vladimira Putina nego za mene, iskreno. Jer mene samo u Rusiji žele ubiti, a njega želi cijeli svijet', istaknuo je. 

Vaša reakcija na temu