Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot ZELENSKI NE SUMNJA 'Oslobođenje Ukrajine je pitanje vremena'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

ZELENSKI NE SUMNJA 'Oslobođenje Ukrajine je pitanje vremena'

'Izdominirat ćemo Rusiju tehnološkom i konvencionalnom udarnom snagom'

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski rekao je u svom noćnom obraćanju da je oslobođenje Ukrajine svakim danom sve bliže i da je samo pitanje vremena kada će Ukrajina vratiti područja koja je Rusija zauzela.

'Ukrajina će uzeti sve natrag. Ovo je imperativ. Samo je pitanje vremena. Svakim danom smo sve bliže oslobođenju. Sve što radimo je za ovo', rekao je Zelenski, prenosi Index

Kazao je kako je situacija u Donbasu i dalje teška, posebno u područjima Severodonjecka, Lisičanska, Bahmuta i Popasne.

'Što se tiče opskrbe oružjem, svakim danom smo sve bliže brojčanom nadmašivanju našeg neprijatelja. Mi ćemo izdominirati okupatora tehnološkom i konvencionalnom udarnom snagom. Puno toga ovisi o našim partnerima. Spremni su Ukrajini pružiti sve što je potrebno za obranu slobode. Stoga očekujem dobre vijesti o ovome već sljedeći tjedan', izjavio je ukrajinski predsjednik.

Vaša reakcija na temu