Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot ZELENSKI O EKSPLOZIJI MOSTA 'U Ukrajini danas sunčano, ali oblaci su se nadvili nad Krim'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

ZELENSKI O EKSPLOZIJI MOSTA 'U Ukrajini danas sunčano, ali oblaci su se nadvili nad Krim'

Pozvao je ruske vojnike da se predaju, a garantira im život

U posljednjem obraćanju, Volodimir Zelenski, predsjednik Ukrajine, osvrnuo se na eksploziju Krečkog mosta koji spaja ruski teritorij i Krim pa rekao kako je u Ukrajini danas sunčano, ali oblaci su se nadvili nad Krim. Ipak, i tamo je toplo, kaže ironično pa dodaje kako Ukrajinci na tom području znaju što činiti te su sigurni da je njihova budućnost svijetla, prenosi RTL .

Pozvao je potom ruske vojnike da se predaju, a garantira im život.

Zahvalio se zatim svim civilima, građanima koji se bore za mir u Ukrajini.

Osvrnuo se i na djelovanje u oslobođenim dijelovima Ukrajine pa rekao kako rade na rekonstrukciji tih mjesta bilo da se radi o prometu, uspostavi električne energije, osiguranju socijalnih potreba i slično.

Pozvao je potom one koji se nalaze na okupiranom području da pripaze na mine jer jako je veliki dio teritorija miniran.

Vaša reakcija na temu