Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Putin: Flickr / Zelenski: screenshot ZELENSKI SE OBRATIO NA RUSKOM 'Putin se preplašio, vjerojatno se negdje skriva'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

ZELENSKI SE OBRATIO NA RUSKOM 'Putin se preplašio, vjerojatno se negdje skriva'

'Sve zlo, svi gubici, sva mržnja - za to je on odgovoran'

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je danas nakon pohoda grupe Wagner na Moskvu ustvrdio da se ruski predsjednik Vladimir Putin jako uplašio, prenosi Index.

'Reći ću to na ruskom: Čovjek iz Kremlja se očito jako boji i vjerojatno se negdje skriva, ne pokazuje se', rekao je Zelenski i dodao da si je sam kriv što je došlo do ove situacije.

'On zna čega se boji jer je sam stvorio ovu prijetnju. Sve zlo, svi gubici, sva mržnja - za to je on odgovoran. Nedavni događaji u Rusiji pokazuju da tamošnji šefovi ništa ne kontroliraju', kazao je ukrajinski predsjednik, a prenosi CNN. 

'U jednom su danu izgubili nekoliko svojih milijunskih gradova i pokazali svim ruskim razbojnicima, plaćenicima, oligarsima i bilo kome drugom koliko je lako zauzeti ruske gradove', dodao je. 

Vaša reakcija na temu