Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot ZELENSKI SE OBRATIO SAVEZNICIMA 'Naši vojnici životom plaćaju kašnjenja u isporuci oružja'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

ZELENSKI SE OBRATIO SAVEZNICIMA 'Naši vojnici životom plaćaju kašnjenja u isporuci oružja'

'Vrlo je važno ovo razumjeti'

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je rekao da kašnjenja u opskrbi njegove zemlje dodatnim oružjem uzrokuju gubitak života na bojnom polju, prenosi Index.

'Vrlo je važno ovo razumjeti, svaki put kada čujemo da obećana isporuka oružja kasni, svaki put kada postoje sumnje o vrsti oružja za Ukrajinu... to znači svaki put kada ukrajinski vojnici daju svoje živote da bismo mi imati ovo vrijeme', rekao je Zelenski tijekom noćnog videoobraćanja.

Pozvao je partnere na Zapadu da budu 'što aktivniji' u osiguravanju oružja i streljiva kako bi 'ubrzali zajedničku pobjedu'. Također je govorio i o pripremama za nadolazeći sigurnosni sastanak u Ramsteinu rekavši da Ukrajina očekuje 'čvrsto utemeljene odluke koje će zadovoljiti potrebe na bojnom polju'.

Vaša reakcija na temu