Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot ZELENSKI TVRDI 'Ukrajinske snage su napredovale unatoč kiši i žestokim borbama'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

ZELENSKI TVRDI 'Ukrajinske snage su napredovale unatoč kiši i žestokim borbama'

'Neprijateljski gubici su upravo ono što nam treba'

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je tijekom noćnog obraćanja rekao da su ukrajinske snage napredovale unatoč kiši i žestokim borbama, prenosi Index.

'Bitke su žestoke, ali mi idemo naprijed, a to je vrlo važno. Neprijateljski gubici su upravo ono što nam treba. Iako je vrijeme ovih dana nepovoljno - kiša nam otežava zadatak - snaga naših boraca ipak daje rezultate i zahvaljujem svima koji su sada u borbama, svima koji podržavaju naše borbene brigade na relevantnim područjima. Hvala ukrajinskim vojnicima na značajnoj nadopuni našeg fonda za razmjenu', rekao je Zelenski misleći na 'fond' ruskih ratnih zarobljenika. 

To će na kraju Ukrajini omogućiti da napravi razmjenu više svojih vojnika. 

U travnju je govorio o istom 'fondu za razmjenu'. U tom je govoru krajem travnja Zelenski rekao da je na ovaj način iz ruskog zarobljeništva oslobođeno gotovo 2300 ukrajinskih vojnika.

Vaša reakcija na temu