Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot ZELENSKIJ: Dosegnuli smo stratešku prekretnicu u svom ratu s Rusijom, ali nije moguće reći kada će doći do oslobođenja
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

ZELENSKIJ: Dosegnuli smo stratešku prekretnicu u svom ratu s Rusijom, ali nije moguće reći kada će doći do oslobođenja

Pozvao je međunarodnu zajednicu da poveća pritisak sankcijama

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij poručio je kako je Ukrajina dosegla stratešku prekretnicu u svom ratu s Rusijom, ali je upozorio da nije moguće reći koliko će se borbe nastaviti.

- Nemoguće je reći koliko dana još imamo da oslobodimo ukrajinsku zemlju. Ali možemo reći da ćemo to učiniti. Jer već smo došli do strateške prekretnice - rekao je u televizijskom obraćanju, pozivajući međunarodnu zajednicu da poveća pritisak sankcija na Rusiju.


Vaša reakcija na temu