Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Adventure Dubrovnik nagrađen 2020 TripAdvisor Travlers' Best of the Best Awards

Adventure Dubrovnik nagrađen 2020 TripAdvisor Travlers' Best of the Best Awards

Ovim priznanjem Adventure Dubrovnik je rangiran na prvom mjestu među svim kajaking kompanijama na svijetu, a Hrvatska broj 1 kajaking destinacija na svijetu za 2020.

Adventure Dubrovnik je objavio kako je njihov izlet Adventure Dubrovnik Sea Kayaking and Snorkeling tour odabran od strane TripAdvisora kao pobjednik 2020 TripAdvisor Travelers’ Choice Best of the Best Awards for Experiences u kategorijama: Top 25 Experiences - World (gdje su 10.) i Top 10 Experiences - Europe (gdje su 5.)

Nagrade TripAdvisora su među najvećim mogućim priznanjima u turizmu. TripAdvisor je najveća svjetska turistička online platforma s preko 250.000 različitih aktivnosti u ponudi. Adventure Dubrovnik izlet kajakom je prvi hrvatski turistički izlet koji je svrstan u TripAdvisor top 10 aktivnosti u svijetu. 

- Naš izlet je ove godine jedini hrvatski turistički izlet uvršten u top 25 aktivnosti u svijetu. Ovim priznanjem Adventure Dubrovnik je rangiran na prvom mjestu među svim kajaking kompanijama na svijetu, a Hrvatska broj 1 kajaking destinacija na svijetu za 2020. Ova nagrada je priznanje napornog rada i zalaganja našeg tima. Zaljubljenici smo u našu zemlju i zahvalni smo na prilici da podijelimo ljepote naše zemlje s gostima na našim izletima. Oduševljeni smo činjenicom da smo u top 5 aktivnosti u Europi. Ostvarenje je našeg sna da smo u top 10 aktivnosti u cijelom svijetu, na tome smo radili posljednjih 10 godina. Hvala našem timu i našim gostima, bez njih ovo ne bi bilo moguće - poručuju iz Adventure Dubrovnik.

Vaša reakcija na temu