Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Adventure Dubrovnik osvojio je Tripadvisor Nagradu Best of the Best za 2024. godinu

Adventure Dubrovnik osvojio je Tripadvisor Nagradu Best of the Best za 2024. godinu

Nijedna druga europska tvrtka za kajakarenje nije osvojila mjesto u svjetskoj kategoriji nagrada

Adventure Dubrovnik s ponosom objavljuje da je danas prepoznat u Tripadvisor® Choice Awards Best of the Best u kategoriji 'Things to Do' za 2024. godinu. Adventure Dubrovnik izlet kajakom i ronjenje s maskom osvojio je 16. mjesto u kategoriji najboljih 'Vodenih sportova' u svijetu. Nijedna druga europska tvrtka za kajakarenje nije osvojila mjesto u svjetskoj kategoriji nagrada. Time se Adventure Dubrovnik ponovno pozicionira kao broj jedan u kajak turama i tvrtkama u Hrvatskoj i Europi.

'Tripadvisor je s više od 1,4 milijuna aktivnosti i iskustava glavni izvor za putnike koji žele otkriti i rezervirati svoju sljedeću avanturu, bez obzira što za njih znači 'avantura'', kaže Kristen Dalton, predsjednica Tripadvisora. 'Iskustva čine putovanje, a naše Best of the Best Things to Do nagrade nude neke od najviše ocijenjenih aktivnosti iz cijelog svijeta, istaknute od strane naše zajednice putnika. Bilo da ste ljubitelj uzbuđenja ili lagani istraživač, oznaka 'Best of the Best' ima odobrenje globalnih putnika kao izvor inspiracije za nezaboravan odmor.'

Nagrade Travelers' Choice Best of the Best Things to Do za 2024. godinu određuju se na temelju kvalitete i kvantitete recenzija i ocjena putnika objavljenih na Tripadvisoru tijekom 12-mjesečnog razdoblja između 1. travnja 2023. i 31. ožujka 2024.

'Adventure Dubrovnik je istinski počašćen što je ponovno dobio željeno mjesto među najboljim svjetskim iskustvima. Zahvalni smo našim gostima što su nam omogućili priliku da ih ugostimo tijekom godina i što su odvojili vrijeme da nam pruže važne povratne informacije i podršku, bez kojih ne bismo mogli nastaviti poboljšavati našu ponudu. Posebna zahvala našem prekrasnom timu za 2023.-2024. godinu na njihovoj odanosti, snazi i ogromnim naporima u protekloj godini', rekla je Alexandra Vidak, vlasnica i generalna direktorica Adventure Dubrovnika. 

Vaša reakcija na temu