Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Aegean Airlines otkazao sve linije prema Hrvatskoj za ovu godinu

Aegean Airlines otkazao sve linije prema Hrvatskoj za ovu godinu

Zračne luke u Splitu i Zagrebu ostale su bez direktne veze s glavnim gradom Grčke

Aegean Airlines, član Star Alliance-a, ranije je najavio početak prometovanja prema tri hrvatske zračne luke (Dubrovnik, Split i Zagreb) od rujna ove godine. Svi letovi prema spomenutim odredištima otkazani su za ovu godinu.

Kako piše Croatian Aviation, prije izbijanja pandemije planirali su prometovati prema tri odredišta u Hrvatskoj iz Atene (Zračna luka Eleftherios Venizelos). Početak prometovanja odgođen je za rujan, a sada su svi letovi prema Hrvatskoj otkazani za ovu godinu.

Linije prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku trebale su prometovati s manjim brojem tjednih letova u odnosu na prošlu ljetnu sezonu, no zbog slabe potražnje kompanija je u potpunosti otkazala letove na spomenutim linijama te ih ove godine ne namjerava pokretati.

Ovime su zračne luke u Splitu i Zagrebu ostale bez direktne veze s glavnim gradom Grčke. Croatia Airlines prometuje na liniji Zagreb-Atena sa zaustavljanjem u Dubrovniku, pa let između dva glavna grada nije direktan. Linija Zagreb-Atena (preko Dubrovnika) Croatia Airlinesa nastavlja prometovati 3 puta tjedno, svakog utorka, četvrtka i nedjelje.

Osim toga je i Volotea otkazala letove iz Dubrovnika i Splita za Atenu do kraja ljetnog reda letenja.

Vaša reakcija na temu