Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay AIR FRANCE POKRENUO 'RENDEZ-VOUS' KAMPANJU: Do Pariza i natrag za 99 eura

AIR FRANCE POKRENUO 'RENDEZ-VOUS' KAMPANJU: Do Pariza i natrag za 99 eura

Među odredištima se nalaze i New York, Miami, Punta Cana, Santo Domingo, Rio de Janeiro, Cancun

U trenucima kada su poskupljenja i inflacija jedna od glavnih tema u cijelom svijetu, Air France je odlučio obradovati svoje putnike sniženjem cijena zrakoplovnih karata. Naime, počela je 'Rendez-vous' Air France promocija koja putnicima iz Zagreba nudi jedinstvene cijene povratnih zrakoplovnih karata do dalekih odredišta širom svijeta.  Obzirom na činjenicu da su zrakoplovne karte velika stavka u putnom budžetu, Air France podsjeća svoje putnike da planiraju svoje putovanje na vrijeme, kupe karte dok su na promociji i tako uštede novac. Među odredištima na promociji nalaze se Pariz, New York, Miami, Punta Cana, Santo Domingo, Rio de Janeiro, Cancun i brojne druge. 

Air France 'Rendez-vous' promotivna kampanja traje od 13. do 27. siječnja 2022. godine, a karte se mogu iskoristiti do 30. lipnja 2022. godine. 

Ponuda vrijedi za povratne karte, a u cijenu su uključene sve takse. 

Izdvajamo neka od odredišta na promociji:

New York već od 498€

Los Angeles već od 615€

Rio de Janeiro već od 604 €

Punta Cana već od 654€

Santo Domingo već od 935€

Paris već od 99€ 

Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima da besplatno promijene svoju rezervaciju (datum ili odredište putovanja), dobiju vrijednosni vaučer ili povrat novca ukoliko je let otkazan.

Vaša reakcija na temu