Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Aminess traži partnere iznajmljivače za novu turističku sezonu u Makarskoj

Aminess traži partnere iznajmljivače za novu turističku sezonu u Makarskoj

Upravljaju s više od 20 hotela, kampova i vila na Jadranu

Jedna je od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj Aminess d.d. upućuje javni poziv svim najmodavcima i privatnim iznajmljivačima za iskazivanje interesa pri pružanju usluga smještaja sezonskim zaposlenicima na više lokacija u Makarskoj i užoj okolici.

Uvjeti koje smještajni kapaciteti moraju zadovoljavati su da je lokacija u Makarskoj i užoj okolici, te da tip smještaja podrazumijeva sobe i apartmanski smještaj s kupaonicom i mogućnošću korištenja kuhinje i pranja rublja. Vremensko razdoblje za iznajmljivanje je u razdoblju od 1. travnja do 30. listopada 2022. godine.

Podaci koje je obvezno navesti u prijavi su lokacija objekta, cijena smještajnih jedinica po osobi i danu, broj smještajnih jedinica s maksimalnim kapacitetom, površina smještajnih jedinica, rješenje o pružanju usluga građana u domaćinstvu (iznajmljivanje soba) te fotografije smještajnih jedinica.

Prijavu s potrebnom dokumentacijom potrebno je do 1. veljače 2022. godine dostaviti na e-mail adresu ljudskiresursi@aminess.com.

Aminess d.d. upravlja s više od 20 hotela, kampova i vila na Jadranu, točnije u istarskom Novigradu, Makarskoj, na otocima Krku i Korčuli, te na poluotoku Pelješcu. Prijateljstvo, izvrsnost i individualan pristup svakom gostu, zaposleniku i partneru učinili su Aminess jednom od najbrže rastućih kompanija u turizmu.

Vaša reakcija na temu