Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BEZ IMALO SRAMA Strankinja urinira pored crkve Gospe od Zdravlja

BEZ IMALO SRAMA Strankinja urinira pored crkve Gospe od Zdravlja

Čitateljica nam poslala snimku

Besramno uriniranje u javnosti postalo je splitska svakodnevica i više ne možemo niti popratiti koliko smo takvih fotografija i snimaka objavili. Zato u posljednje vrijeme bilježimo samo one koji se olakšavaju na specifičnim gradskim lokacijama, gdje to najmanje očekujemo. 

Primjerice, tko bi mogao pomisliti da će se netko vršiti nuždu uz crkvu na trgu? Upravo takve žene sinoć su snimljene u samom centru grada. Dobili smo video mladih strankinja koje se ne trude previše zaštititi od pogleda prijateljicu koja urinira kraj crkve Gospe od Zdravlja?!

Pjevuše, smijulje se i pokušavaju skrenuti pažnju Splićanke koja se zaustavila kako bi zabilježila sramotan trenutak uriniranja uz zid crkve s pogledom na splitski teatar i Trg Gaje Bulata. Naša čitateljica im je poručila da to što rade uopće nije smiješno, na što su gošće odgovorile isprazno i beznačajno sorry.

Vaša reakcija na temu