Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Brodska linija Zadar - Preko duplo skuplja nego trajektna

Brodska linija Zadar - Preko duplo skuplja nego trajektna

Umjesto 3,45 eura, sada stoji 7,60

Brodska linija Zadar - Preko koju održava brod Lara umjesto Dore, iz flote Jadrolinije postala je komercijalna.

Umjesto 26 kuna (3,45 eura), putnici od 2. lipnja plaćaju prijevoz u jednom smjeru 57,26 kuna, odnosno 7,60 eura. Ukazala je na to jedna putnica, koja je unaprijed kupila kartu za 15. lipnja po cijeni kakve nema na stranici Jadrolinije. Na trajektnoj liniji iz Gaženice cijena ostaje 3,45 aura za kupljenu kartu koja će važiti 30. lipnja, javlja 057 Info.

Iz sjedišta državnog brodara stiglo je obrazloženje glasnogovornice Marije Zaputović.

'Prilikom online kupnje karata za brodsku liniju 409 ukalkulirane su nove sezonske cijene, no na web stranici je greškom objavljena prošlogodišnja verzija cjenika. Link na novi cjenik možete pronaći ovdje (vožnja traje 25 minuta, a sezonski cijenik će važiti do 1. listopada, op.a). Riječ je o liniji bez obveze javne usluge te sukladno tome brodar formira cijene na tržištu'.

Vaša reakcija na temu