Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Cura iz Bjelovara uplatila apartman na moru pa ostala bez njega i bez novca, oglasila se policija

Cura iz Bjelovara uplatila apartman na moru pa ostala bez njega i bez novca, oglasila se policija

'Uvijek tražite dokaz da iznajmljivač ima objekt za najam'

U ponedjeljak, 22. svibnja, 24-godišnjakinja iz Bjelovara preko jedne društvene mreže objavila je oglas da traži apartman za ljetovanje na moru. Javila joj se osoba s ponudom smještaja na jednom od naših otoka te zatražila uplatu rezervacije od nekoliko stotina eura. 

Traženi iznos istog je dana uplatila. Naknadno je pak shvatila da se radi o prijevari. Kontaktirala je osobu koja joj je obećala vratiti novac, no to se nije dogodilo. 

O slučaju su se oglasili iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

'Budite oprezni pri uplati novca. Uvijek zatražite potvrdu ili neki dokaz da osoba ima apartmane ili objekt za najam. 

Možda je najsigurnije koristiti internetske usluge agencija koje garantiraju istinitost podataka iz oglasa ili barem povrat novca', poručili su. 

Vaša reakcija na temu