Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Dalmacija na popisu najpopularnijih svjetskih destinacija za medeni mjesec

Dalmacija na popisu najpopularnijih svjetskih destinacija za medeni mjesec

Uz Karibe, Maldive i Havaje

Planiranje putovanja za medeni mjesec svakako spada u kategoriju onih posebnih. Nakon vjenčanja, zaslužujete lijepi i romantični odmor u dvoje s kojim ćete napuniti baterije.

Portal za putovanja napravio je popis najpopularnijih destinacija diljem svijeta upravo za medeni mjesec, a na popisu se kraj Kariba,  Španjolske, Maldiva i Havaja, pronašla i Dalmacija.

'Hrvatska je jedna od najljepših europskih država s očaravajućom obalom i šarmantnim malim otocima stvorenima za istraživanje, kao i većim gradovima.

Hrvatska je destinacija iz snova za medeni mjesec jer sadrži prekrasna mjesta za razgledavanje, nevjerojatne panoramske poglede, pregršt ukusne hrane i jednostavno je opuštajuće mjesto.

Provedite nekoliko dana uz obalu na lokacijama kao što u Hvar i Dubrovnik te Vis i Korčula', stoji na portalu Big 7  Travel, prenosi Novi list.

Vaša reakcija na temu