Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DALMATIE TROPHY: Sportsko-humanitarna manifestacija za žene

DALMATIE TROPHY: Sportsko-humanitarna manifestacija za žene

Sudionice će u tri dana odraditi etape trčanja, veslanja, bicikliranja te plivanja

Sportsko-humanitarna manifestacija 'Dalmatie Trophy', održat  će se od 6. do 10. listopada 2019. u Trogiru, te na Braču, Hvaru i Paklinskim otocima. Ova hvalevrijedna inicijativa ugostit će čak 65 osoba iz francuskog javnog života; mahom sportašica, menadžerica, novinarki, poslovnih žena te influencerica koje će se u ovom solidarnom izazovu natjecati u raznim sportskim aktivnostima. U utrci će također biti uključen i hrvatski tim natjecateljica. Sudionice će u tri dana odraditi etape trčanja, veslanja, bicikliranja te plivanja.

Organizatori sportskog natjecanja žena, odlučili su podržati francusku udrugu Vivre Comme Avant koju vode volonterke koje su preboljele karcinom dojke. Također određena sredstva manifestacije bit će donirana i hrvatskom Klubu žena liječenih na dojci - Split, koja se bori za žene pogođene ovom zloćudnom bolesti.
Da se i mediji zdušno bore protiv raka dojke te educiraju javnost može posvjedočiti i velika medijska pokrivenost ovog eventa diljem Francuske. Čak preko 5 milijuna čitatelja ima mogućnost pratiti ovaj događaj koji se događa na Hrvatskoj obali.

U utrci će sudjelovati pet francuskih influencerica koje ukupno pokrivaju oko milijun i pol pratitelja, a koje će svojim objavama na društvenim mrežama promovirati ljepote Dalmacije te dalmatinskih otoka.

Ovu manifestaciju prepoznala je i HTZ, koja je također jedan od sponzora Dalmatie Trophy utrke. Tako se drugu godinu za redom kroz sportski turizam prezentira aktivni i nautički sadržaj Hrvatske u Francuskoj. Ovim humanitarno sportskim događajem produžuje se sezona, odnosno obogaćuje postsezona.

- S obzirom na to da je jedna od ključnih zakonskih zadaća HTZ-a poduzimanje mjera i aktivnosti za razvoj i promicanje svih selektivnih oblika turizma, a osobito aktivnog i nautičkog turizma, poslovnom suradnjom na navedenom događanju HTZ, uz ostalo, obogaćuje ukupnu hrvatsku turističku ponudu te potiče pravovremenu prevenciju raka dojke na globalnoj razini - poručili su iz Hrvatske turističke zajednice.

 

Vaša reakcija na temu