Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Čitatelj DERI DOK MOŽEŠ Od Rive do zračne luke 1147 kuna

DERI DOK MOŽEŠ Od Rive do zračne luke 1147 kuna

Tko naleti, ostane bez gaća

Veliki broj tekstova ispisao se ove sezone o nevjerojatnim cijenama prijevoza u Splitu. Na relaciji od gradske do zračne luke znalo se naplatiti i po 800, 900 kuna, a popodne smo dobili račun koji glasi na čak 1147 kuna. Platio ga je turist iz Engleske, koji se potom požalio taksistima na Resniku. 


Tamo su ove godine propisali cijene prijevoza, do Splita je tako normirana tarifa do 380 kuna, dakle gotovo tri puta jeftinije od ove paprene vožnje koja će ovom turistu zacijelo ostaviti gorak dojam o zemlji u kojoj je proveo odmor.   

Kako smo već pisali, limita nema, može se naplatiti koliko se hoće, no takva poslovna politika neće donijeti ništa dobra. Kako nam kažu taksisti, pojedinci koji voze taksi na aplikacije po nekim normalnim cijenama, znaju iskoristiti prigodu kada im naleti neobaviještena mušterija. Čovjek sjedne u auto u dobroj vjeri, a izađe oderan do kože.

Vaša reakcija na temu