Foto: Pixabay EasyJet u listopadu zadržava 11 linija prema Hrvatskoj

EasyJet u listopadu zadržava 11 linija prema Hrvatskoj

Daljnja otkazivanja su moguća

Britanski avioprijevoznik napravio je određene izmjene u svom redu letenja. Brojne linije koje su bile najavljene za listopad sada će završiti s prometovanjem s krajem rujna. Kompanija će zadržati 11 linija u listopadu, uglavnom s minimalnim brojem tjednih operacija.

Kompanija će do kraja rujna prekinuti promet na dvije linije prema Puli, iz Bristola i London Gatwicka, dok je linija iz London Lutona zadnji let obavila prošle subote (12. rujna).

Isto je i u Zračnoj luci Zadar. Posljednji let prema Zadru EasyJet će obaviti ove subote (19. rujna) na liniji iz Lutona, dok je linija s Gatwicka završila s prometovanjem prošle subote. EasyJet je prema Puli i Zadru prijašnjih godina prometovao i u listopadu, no ove godine se to neće dogoditi.

Do kraja rujna EasyJet će ukinuti dvije linije prema Splitu: iz Belfasta i Amsterdama. U prometuju ostaju linije iz Basela, Bristola, Geneve, Glasgowa, Gatwicka, Lutona i Manchestera. Promet će na tim linijama u listopadu biti skroman, kompanija uglavnom najavljuje jedan let tjedno. Što se tiče Dubrovnika, EasyJet će do kraja rujna ukinuti tek jednu liniju, Dubrovnik-Geneva, a u prometu će ostati linije do Bristola, Edinburga, Gatwicka i Manchestera. 

Kompanija će i na ovim linijama uglavnom prometovati jednom tjedno kroz listopad, a daljnja otkazivanja su također moguća, ovisno o bookingu za svaki pojedini let, piše Croatian Aviation.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(75268, "");
Pregledaj komentare