Foto: Unsplash Eurowings u prosincu povećava promet prema Hrvatskoj!

Eurowings u prosincu povećava promet prema Hrvatskoj!

Njemačka kompanija je objavila red letenja za idući mjesec

S krajem ljetnog reda letenja, krajem listopada, Eurowings se povukao iz Pule, Rijeke i Zadra, ostavljajući tek dva odredišta aktivna u zimskim mjesecima - Zagreb i Split.

Kompanija je za studeni najavila četiri tjedna leta na linijama prema Zagrebu, no iste prometuju reducirano, dva puta tjedno, zbog smanjene potražnje.

U vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana Eurowings planira povećati svoju prisutnost u Hrvatskoj. S obzirom na to da u Njemačkoj žive brojni hrvatski državljani koji će upravo u vrijeme blagdana htjeti doći u Hrvatsku, ovo povećanje prometa svakako ima smisla. Eurowings nije prvi koji je najavio povećanje letova upravo u tom periodu godine.

KLM u prosincu i siječnju redovno na liniji Amsterdam-Split. Edelweiss u vrijeme blagdana uvodi liniju Zurich-Split. Eurowings na liniji Stuttgart-Zagreb trenutno prometuje dva puta tjedno, petkom i nedjeljom. Od 23.12. do 6.1. dodaje se još jedan let tjedno, srijedom.

Linija Zagreb-Köln trenutno prometuje dva leta tjedno, petkom i nedjeljom. Od 21.12. do 6.1. dodaju se još dva leta tjedno, ponedjeljkom i srijedom. Linija Split-Düsseldorf trenutno prometuje jednom tjedno, subotom. U razdoblju od 23.12. do 6.1. dostupan će biti još jedan let tjedno, srijedom.

Linija Split-Stuttgart trenutno prometuje dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. U razdoblju od 22.12. do 10.1. prometovat će tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Eurowings će privremeno uvesti liniju Split-Köln koja će u razdoblju od 22.12. do 10.1. prometovati dva puta tjedno, utorkom i nedjeljom.

Povećanje prometa prema Hrvatskoj upravo u vrijeme blagdana bio je očekivani potez Eurowingsa, osim direktnih destinacija, putnici će ovim linijama moći ostvariti o vrlo dobre konekcije prema drugim njemačkim gradovima, poput Hamburga i Berlina, piše Croatian Aviation.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(80610, "");
Pregledaj komentare