Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Otvoren Međunarodni sajam Food & Life u Münchenu

FOTOGALERIJA Otvoren Međunarodni sajam Food & Life u Münchenu

Traje pet dana, a posjeti ga u prosjeku 100.000 ljudi

U Münchenu je otvoren međunarodni sajam Food & Life koji će trajati pet dana, od 29. 11. do 3. 12. Ovaj sajam u prosjeku posjeti 100.000 ljudi, čineći ga jednim od najuspješnijih sajmova u Njemačkoj.

Uz našu Hrvatsku, predstavili su se: Njemačka, Danska, Belgija, Austrija, Francuska, Grčka, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Poljska, Švedska, Švicarska, Španjolska, Češka, Tunis, Mađarska, Ekvador, Koreja, Peru, Vijetnam, Indija i Mongolija.

Hrvatska se predstavila s jednom lijepom pričom 'Od dalmatinskog đira, preko slavonskog hedonizma do zagorski bregi'. 

Partner hrvatskog sajma je Općina Klis, koja se predstavila kao povijesno područje bogato raznim povijesnim građevinama, ali naravno i tradicijom. Najpoznatija i najistaknutija građevina jest Kliška tvrđava koja broji razne povijesne događaje vezane za ovo područje. 

Posebno mjesto na sajmu imaju Osječka pivovara s Crnim Radlerom, Plodovi.hr iz Osijeka s mnogo OPG-ovaca, Čokoladnica Rajska ptica iz Tuhelja s čokoladicama i pralinama kao i suorganizator sajma Al Kaprone s izuzetnim rakijama s karizmom i promilima čiste ljubavi.

Organizatorica hrvatskog paviljona u Münchenu uz svoj tradicionalni sajam 'Dalmacijo, sve ti cvitalo' Nada Mitić poručuje: 'Zavirite u svijet autentičnih okusa i mirisa Dalmacije, Slavonije i Zagorja'.

Vaša reakcija na temu