Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Pogledajte poseban splitski apartman kojega će snimati ruska televizija

FOTOGALERIJA Pogledajte poseban splitski apartman kojega će snimati ruska televizija

Vlasnik je od starog vinskog podruma u Plinarskoj napravio turističku atrakciju

'Najorigiranlniji Airbnb u kojem sam ikada odsjela!', 'Mjesto spektakularno izgleda'', 'Najcool Airbnb u Hrvatskoj!', ovo su samo neki od komentara gostiju koji su boravili u apartmanu Volat, smještenom u Plinarskoj ulici u Splitu.

Kada je prije sedam godina krenuo s preuređenjem, vlasnik se prisjeća kako nitko nije vjerovao da taj prostor od 35 kvadrata može pretvoriti u mjesto pogodno za život, a kamoli u ono što je danas. Naime, bio je to stari, zapušteni vinski podrum u kojem je trebalo krenuti sve od nule. Ipak, trud se na kraju isplatio. Da u mnoštvu apartmana koji niču iz godine u godinu, upravo Volat iskače iz mase, pokazuje činjenica da je osim interesa domaćih medija, ovaj apartman privukao pažnju i svjetskih medija.

Vlasnik nam je potvrdio da upravo idući tjedan ruska televizija NTL dolazi u Split snimati gastronomsku emisiju 'Let's go, let's eat', koja će snimati reportažu o gradu pod Marjanom, njegove delicije, ali i ovaj uistinu poseban apartman.

Vaša reakcija na temu