Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: TZ Podgora FOTOGALERIJA Promocija knjige i izložba povodom 101. godine turizma u Podgori

FOTOGALERIJA Promocija knjige i izložba povodom 101. godine turizma u Podgori

Iz TZ-a su se zahvalili svima koji su dali na korištenje bogati fotografski arhiv objavljen u monografiji

Na zadnji dan ljeta, u petak, će se u Podgori održati promocija knjige Vedrane Vele Puharić '101 priča o Podgori' kao i repriza izložbe '101. godina turizma u Podgori'.

Izložba će biti otvorena od 19.00 sati. 

'Pozivamo sve zaljubljenike u Dalmaciju i Podgoru, lokalno stanovništvo i turiste da nam se pridruže na ovom događaju. Također, veliko hvala svima koji su sudjelovali i ispričali 101 priču o Podgori. Cijele generacije gledale su animirani klasik '101 dalmatinac', inspirirani tim brojem, ali i zaključkom da se tako možemo u potpunosti osvrnuti na prošlih sto željeli smo istaknuti da se priča tu ne zaustavlja već nastavlja s tim memorijalnim brojem, obilježavanjem 101. godine organiziranog turizma u našem mjest', poručuju iz TZ Podgora.

Zahvalili su se svima koji su dali na korištenje bogati fotografski arhiv objavljen u monografiji, zahvaljujući kojem su uz priče, uspomene i povijesne činjenice uspjeli oživjeti nekadašnje trenutke s tih izblijedjelih fotografija, brošura i ostalih memorabilija.

U priloženoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo na otvorenju izložbe na prvi dan ljeta.

Vaša reakcija na temu