Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Gaženica je najbolja kruzerska luka na svijetu!

Gaženica je najbolja kruzerska luka na svijetu!

Nagrada Seatrade Cruise Awards dodjeljuje se više od 10 godina najboljima u industriji kružnih putovanja

Zadarska Putnička luka Gaženica proglašena je Lukom godine 2019. godine na najprestižnijoj dodjeli nagrada lukama za kružna putovanja Seatrade Cruise Awards, održanoj u Hamburgu. To je priznanje struke koja je ocijenila u kategoriji Luka godine između Zadar Cruise Porta, norveškog OldenLeona te japanske Yokohame da je putnička luka u Gaženici u posljednjih godinu dana postigla najveći napredak u upravljanju lukom za kružna putovanja.

Nagrada Seatrade Cruise Awards dodjeljuje se više od 10 godina najboljima u industriji kružnih putovanja. Svake godine za titulu najbolje svjetske luke konkurira nekoliko stotina luka što pobjedu Zadar Cruise Porta čini izrazito značajnom za zadarski turizam i gospodarstvo, ali i razvitak turizma cijele Hrvatske.

Nova glavna direktorica Zadar International Ports Holdinga Rebeka Pevec kazala je kako se radi o velikom priznanju koje poticaj za daljnje napredovanje te kako je ovo ujedno i iznimna promocija grada Zadra, zadarske regije, a i Hrvatske.

Vaša reakcija na temu