Grupa Pravila igre poklonila promotivni vide Turističkoj zajednici Rogoznice

Grupa Pravila igre poklonila promotivni vide Turističkoj zajednici Rogoznice

Članovi benda svake godine ljetuju u tom mjestu

Grupa Pravila igre poklonila je novi promotivni video Turističkoj zajednici općine Rogoznica. Ova grupa mladih i uspješnih glazbenika posljednjih godina gradi svoj prepoznatljivi stil na našoj domaćoj sceni a i šire, što najbolje potvrđuje snimanje glazbenog video spota za pjesmu 'Pol Srca' na slovenskom jeziku koju su Pravila Igre odradili prošlo ljeto u Rogoznici. 

Od izvanrednih video materijala koje su prikupili na tom snimanju odlučili su se i za izradu promotivnog videa za Rogoznicu.

- Rogoznica je definitivno jedno od najljepših mjesta u Dalmaciji. S njezinim ljepotama upoznao nas je menadžer i bubnjar benda Goran koji tamo ljetuje već godinama. Prošle godine upravo tamo odlučili smo snimiti glazbeni video spot. Moramo priznati da je to bilo jedno od najboljih snimanja i jedan od najljepših spotova do sada. Kao znak zahvalnosti svima, a posebno ekipi TZ Rogoznice na čelu s direktorom Marijem Mladinićem, odlučili smo kreirati kratak video koji na najbolji mogući način dočarava sve ljepote Rogoznice - izjavili su članovi grupe.

Grupa Pravila Igre održava svoje koncerte u sklopu programa Kulturno-zabavnog ljeta u Rogoznici duži niz godina i rado su viđeni kod domaće i strane publike.

- Ostvarili smo dugogodišnju suradnju s grupom Pravila igre, njihovi koncerti u našem mjestu su uvijek dobro posječeni, odišu vedrim duhom i pozitivnom atmosferom što posebno vole i cijene mlađi gosti i posjetitelji Rogoznice. Članovi Pravila igre redovito ljetuju u Rogoznici i s njima smo razvili odličan poslovni, a mogu slobodno reći i prijateljski odnos, pogotovo s menadžerom i bubnjarom benda Goranom Beloševićem. Bili smo jako ugodno iznenađeni kada smo saznali da će Pravila igre svoj video spot za prvu pjesmu obrađenu na slovenskom jeziku snimati upravo u Rogoznici. Grupa pravila igre jako je popularna u nama susjednoj Sloveniji i sam video spot je bio izvrsna promocija i za Rogoznicu, a ovaj novi promotivni video koji smo dobili na poklon svakako je 'šećer na kraju' cijele te priče. Siguran sam da će u Rogoznicu privući mnoge goste, pogotovo mlađe populacije, željne aktivnog odmora i zabave. Veliko hvala grupi Pravila igre! – izjavio je Marijo Mladinić, direktor Turističkog ureda.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(68942, "");
Pregledaj komentare