Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Hotel Nautica domaćin je Novigrad Wine & Gastro događaja

Hotel Nautica domaćin je Novigrad Wine & Gastro događaja

U četvrtak, 10. travnja

Hotel Nautica domaćin je Novigrad Wine & Gastro koji će se održati u četvrtak 10. travnja od 15 do 20 sati. Goste će na ulazu na događaj dočekati piće dobrodošlice, Cannella liker od jabuke i cimeta koji je postao pravi hit na hrvatskoj ugostiteljskoj sceni.

Nakon pozdravnih govora, slijedi edukativni dio koji će započeti Monika Neral, jedina sommelierka u Hrvatskoj i Italiji sa ASI zlatnom diplomom. Njezina sommelierska i ugostiteljska edukacija i savjeti nezaobilazni su za sve ugostiteljske djelatnike i idealna su prilika za unaprjeđenje usluge sad kad je turistička sezona pred vratima. Osim savjeta, Monika je pripremila i vrlo edukativnu degustacijsku radionicu, gdje će svi zainteresirani gosti moći uživati u tri fantastična Prelac vina.

Nakon Monike, gosti će imati priliku čuti o osnovama upravljanja društvenim mrežama, što je također vrijedno znanje danas kad se svi dionici u turizmu okreću ka digitalnim alatima u svrhu promocije svog proizvoda ili usluge. Ivana Goa Majdandžić će istaknuti ključne elemente sadržaja koji rezonira s turistima, kao i alate koji poboljšavaju poslovne rezultate.

Nakon Ivane, sljedeća radionica je o ekološkoj proizvodnji maslinova ulja uz degustaciju, a vodit će je Roberto Rota iz OPG Rota.

Edukativni dio završit će Doris Vlah i Antonia Mikac, sudionice Masterchef Hrvatska takmičenja, s gastronomskom radionicom putem koje će predstaviti okuse Istre na svoj autentičan način. Antonia Mikac poznata je po brendu Tonkine fritule kroz koji spaja tradicionalnu recepturu fritula s okusima različitih hrvatskih regija. A Doris Vlah, uvijek puna iznenađenja, ovaj put pripremit će gastronomske delicije s potpisom tvrtki Nota Vinegar iz Momjana i tvrtke Albi iz Galižane.

Događaj je namijenjen hotelijerima i ugostiteljima, njihovim djelatnicima, svim sudionicima turizma te svima onima koji rade u djelatnostima povezanim uz turizam. Osim što će okupiti vinare, male proizvođače i druge izlagače, događaj sadrži i edukativni dio namijenjen djelatnicima u turizmu i ugostiteljstvu.

Ulaz, degustacije, predavanja i radionice su potpuno besplatni za sve goste eventa, kao i parking u marini kod hotela Nautica. Samo karticu treba poništiti na recepciji hotela prilikom odlaska.

Humanitarna dimenzija događaja

Partner događaja, tvrtka Alexander Commerce (inače lider u prodaji sitnog ugostiteljskog inventara i barske opreme), osigurala je visokokvalitetne vinske čaše za degustacije. Posjetitelji će umjesto plaćanja kotizacije davati donacije za vinsku čašu uz donaciju za humanitarne svrhe od 5 ili više eura, i mogu čašu zadržati nakon događaja. Sva sredstva prikupljena donacijama sa eventa bit će uplaćena i donirana za Udrugu Liga protiv raka Pula, a čiji tim pomaže oboljelima od malignih bolesti.

Kako se prijaviti?

Sve osobe iz sektora ugostiteljstva i turizma, kao i povezanih grana uz turizam, vlasnici tih objekata kao i njihovi djelatnici koji žele biti gosti, mogu prijavnicu za event naći na našim stranicama društvenih mreža na @wine_vip_event ili zatražiti pozivnicu s prijavnicom u pozivu (koju treba popuniti za dolazak) na email: erol.vip.event@gmail.com.

Vaša reakcija na temu