Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvatska najpopularnija među digitalnim nomadima, pogledajte kako je prošao Split

Hrvatska najpopularnija među digitalnim nomadima, pogledajte kako je prošao Split

Vrlo zanimljivi podaci

Eksponencijalno raste broj ljudi koji svoj posao obavljaju na daljinu. U svijetu su stotine milijuna onih koji ne ovise više o lokaciji svog radnog mjesta, a velik je broj onih koji su, zahvaljujući toj činjenici, odlučili više putovati ili se preseliti negdje drugdje. 

Nomad list pokušava otkriti tko su ti ljudi, što rade i kako provode život na na temelju podataka desetaka tisuća članova. U novom izvješću pronašli smo zanimljive podatke za Hrvatsku i Split.

Hrvatska se, naime, popela na sam vrh ljestvice najpopularnijih država. Rating 4,9 dijeli s Japanom.


Kada su u pitanju gradovi koji su najprivlačniji muškarcima, visoko je pozicioniran Split. Zauzeo je četvrto mjesto. 

Na toj se ljestvici našao još jedan hrvatski grad - Zagreb. Na 14. je mjestu.


Napomenimo da se Nomad list ažurira podacima koji se svakodnevno izvlače izravno iz njihove baze. Zaključci su samo indikativni. 

Vaša reakcija na temu