Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Hrvatska ponovno ostala bez direktne veze s Amerikom

Hrvatska ponovno ostala bez direktne veze s Amerikom

Ukinuta je linija Philadelphia-Dubrovnik

Nakon što je linija American Airlinesa između Philadelphia i Dubrovnika u potpunosti otkazana za ovu ljetnu sezonu zbog utjecaja pandemije, kompanija je u svom posljednjem priopćenju objavila kako liniju više ne namjerava pokrenuti.

Linija Philadelphia-Dubrovnik uvedena je u ljeto 2019. godine, te je prometovala od početka lipnja do kraja rujna tri puta tjedno, dok je u rujnu linija imala jedan let jedno više.

Kompanija je prije izbijanja pandemije objavila da će u ljeto 2020. godine zrakoplovi na ovoj liniji prometovati svakodnevno, što je bio jasan znak da je linija bila vrlo uspješna u prethodnoj godini. Nažalost, zbog pandemije COVID-19 linija je u potpunosti otkazana za ovu ljetnu sezonu, a letovi su najavljeni od lipnja 2021. godine zrakoplovima tipa Boeing 787-9, što je predstavljalo povećanje kapaciteta te standard usluge na samoj liniji.

Ovime je Hrvatska ponovno ostala bez direktne veze sa SAD-om, piše Croatian Aviation.

Vaša reakcija na temu