Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Hrvatska turistička zajednica platila 275 tisuća kuna za videa Doris Pinčić

Hrvatska turistička zajednica platila 275 tisuća kuna za videa Doris Pinčić

Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku

Doris Pinčić zaštitno je lice, ali i idejna autorica videomaterijala za kampanju Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku, koja je nedavno startala.

Kampanja se sastoji od 12 videa koje je Doris Pinčić snimila u različitim dijelovima Hrvatske, a koji traju po pet minuta. Iz Hrvatske turističke zajednice potvrdili su nam da su oni financirali kampanju i da je za nju izdvojeno 275 tisuća kuna, piše Index

'Iznos namijenjen za kampanju je 275.000.00 kuna, a on uključuje sve troškove produkcije materijala, koji obuhvaćaju 12 videopriloga u trajanju do pet minuta, tri najavna trailera, idejna kreativna rješenja za print, web i društvene mreže, profesionalne fotografije, tekstove na podstranici 'Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!', prijevod i lekturu materijala na engleski jezik, kao i sve popratne troškove snimanja na lokacijama', kažu iz HTZ-a.

Potvrdili su da je Pinčić idejna kreatorica cijele kampanje.

'Gospođa Doris Pinčić idejna je autorica videomaterijala i multimedijalnog koncepta te zaštitno lice kampanje, a Hrvatska turistička zajednica je glavni nositelj kampanje 'Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku'. Dodajmo da su kampanju inicirali Ministarstvo turizma i sporta i Udruga ruralnog turizma Hrvatske, a na realizaciji kampanje je ostvarena i suradnja sa zajednicama kulturnog i pustolovnog turizma i obiteljskog smještaja pri HGK', dodaju iz HTZ-a.

Smatraju da je Doris Pinčić kao zaštitno lice i kreatorica kampanje sjajan izbor.

'S obzirom na ciljeve kampanje, a koji uključuju promociju raznolike ponude hrvatskih ruralnih destinacija na domaćem tržištu, smatramo da prepoznatljivost na nacionalnoj razini, pozitivan imidž, dosadašnji rad i realizirani projekti gospođe Doris Pinčić najbolje odgovaraju ovoj kampanji, što potvrđuju i prve povratne reakcije, koje su iznimno pozitivne', zaključuju.

Vaša reakcija na temu