Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hvar proglašen najboljim otokom u Europi, uspoređuju ga sa St. Tropezom

Hvar proglašen najboljim otokom u Europi, uspoređuju ga sa St. Tropezom

Upitnik je ispunilo više od 600.000 putnika

Renomirani svjetski travel magazin Conde Nast Traveler proglasio je otok Hvar najboljim otokom u Europi za 2019. godinu. U ispunjavanju 32. po redu Readers' Choice Awards upitnika sudjelovalo je preko 600 tisuća putnika, njihovih čitatelja iz cijeloga svijeta, što je najveća brojka u povijesti ovog istraživanja.

Kroz razne kategorije, poput hotela i resorta svijeta, zrakoplovnih kompanija, vila, toplica,zračnih luka, kruzera i turoperatore, gradova, otoka birali su se samo najbolji. Jedna od najzanimljivijih kategorija svakako je ona s najboljim otocima svijeta, a u prestižnom društvu našao se i naš najsunčaniji otok Hvar koji je proglašen najboljim otokom u Europi za 2019. godinu! 

Gosti ističu da dalmatinska obala postaje francuska rivijera istoka, a Hvar je neupitno njegov St. Tropez. Iako je otok godinama popularno odredište za mediteranske jahte, njegova relativna nepristupačnost pomogla mu je zadržati posebnu mirnu ljepotu, gdje zrak miriše na lavandu, dok su kamenita brda oko samoga grada Hvara prekrivena ljubičastom bojom. Na dnu obronaka lučki grad vijuga oko zaljeva koji je okrenut prema jugu, a jahte klize kristalno čistim morem... Ovo je samo dio onoga što bogati gosti pišu u svojim komentarima i što preporučuju putnicima namjernicima, te dodaju da ih na otoku čekaju luksuzni apartmani i restorani s izvrsnom hranom.

Vaša reakcija na temu