Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Idealan vikend u Skradinu: Rapsodija rižota, okusa i mirisa

Idealan vikend u Skradinu: Rapsodija rižota, okusa i mirisa

Donosimo program

Kamene ulice Skradina poprimile su novo ruho, a radoznali koraci koji odzvanjaju tim putevima, jasno pokazuju da je šušur uoči 1. Skradinskog festivala rižota i načina života svakim danom sve veći. Što će tek biti u petak, 13. rujna, odnosno u subotu, 14. rujna kad nas od 17 sati na Trgu Male Gospe očekuje Rižot Cooking Show gdje ćete moći kušati razne vrste rižota koje pripremaju vrsni kuhari, lokalni i gostujući ugostitelji.

Zbog najavljenih vremenskih neprilika za petak, prvotni program malo su izmijenili kako bismo mogli neometano uživati u okusima, mirisima i dobroj atmosferi u Skradinu. Svakako, iz programa ništa neće biti izostavljeno, a glavni specijalitet festivala, čuveni skradinski rižot, tako ćete moći kušati u subotu poslijepodne od 17 sati, zajedno s drugim varijacijama rižota i uz dobro piće za što će se pobrinuti vinari.

U Skradinu se sprema prava fešta, kuha se na veliko, a mi vas pozivamo da dođete i zavirite u našu kuhinju. Rapsodija rižota u Skradinu se ne propušta, vidimo se!


Vaša reakcija na temu