Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Idemo na zagrebački Advent!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Idemo na zagrebački Advent!

Polazak je iz Splita, a moguće se pridružiti izletu i iz Podstrane, Kaštela ili Trogira

Želite doživjeti čaroliju zagrebačkog Adventa? Nema problema!  Agencija Time Travel Split i prijevoznik AB Tours organiziraju 16. i 22. prosinca jednodnevni izlet na Advent u Zagreb!

Polazak autobusom visoke turističke kategorije je u 8 ujutro iz Splita, a moguće se pridružiti izletu i iz Podstrane, Kaštela ili Trogira.

'U sklopu izleta predviđeno je stajanje u Areni Zagreb, pa ćete imati priliku nadopuniti božićni šoping, razgledavanje centra grada s licenciranim turističkim vodičem i slobodno vrijeme na adventskim kućicama', ističu organizatori.

Polazak za Split je u 22 sata.

'Uživajte u mirisima kuhanog vina, posjetite prekrasni Zrinjevac, zabavite se na Strossmayerovom i Europskom trgu. Zavirite u Božićnu bajku na Trgu bana Jelačića. Jednostavno, prepustite se trenutku jer vas dobra hrana i pravi blagdanski ugođaj čekaju', poručili su organizatori.

Cijena aranžmana je 55€ po osobi.

Za rezervacije se javite na email timetravelsplit@gmail.com ili na broj: 099/837 0584

Cijena aranžmana uključuje:

- prijevoz autobusom visoke turističke kategorije prema programu

- turističkog pratitelja iz mjesta polaska

- osiguranje od odgovornosti sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu

- organizaciju putovanja

- lokalnog turističkog vodica u Zagrebu na 'walking turi' u trajanju 90 minuta

Vaša reakcija na temu