Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay JE LI OVO REKORD? Talijankama naplatio 550 eura vožnju od Splita do zračne luke

JE LI OVO REKORD? Talijankama naplatio 550 eura vožnju od Splita do zračne luke

Djevojke su u suzama napustile Hrvatsku

Dvije mlađe Talijanke u suzama su večeras došle na let u zračnu luku Split. Kako i ne bi. Tvrde da ih je taksist brutalno iscjedio. Vožnju od trajektne do zračne luke naplatio im je nevjerojatnih 550 eura!


Rasplakale su se i pokazale koliko je taksist naplatio vožnju od 25 kilometara i pola sata. Avion im je letio za sat i pol vremena, uputili su ih da slučaj prijave policiji, no od toga će biti malo koristi.

Kao što je poznato, iznimno liberalni uvjeti koje Hrvatska ima za taksi ne limitraju prijevoznike da naplate svoju uslugu i u suhom zlatu ako žele. A upravo se to, čini se, dogodilo večeras.

Nakon vožnje taksist je tražio od djevojaka karticu da naplati vožnju. Vjerojatno je procijenio da neće imati s njima prevelikih problema.

Vaša reakcija na temu