Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Kako ugrabiti jeftine autokarte? Evo nekoliko savjeta iskusnih putnika

Kako ugrabiti jeftine autokarte? Evo nekoliko savjeta iskusnih putnika

Cijene mogu značajno varirati

Cijene aviokarata, neovisno o destinacijama za koje su namijenjene, značajno variraju. Mogu biti izrazito skupe, ali i vrlo, vrlo jeftine. Kako ugrabiti te vrlo jeftine - iskusni putnici uglavnom znaju. I imaju savjete za one koji su 'početnici' kada su putovanja u pitanju...

Ne kupujte karte 'na prvu'. Pratite cijene neko vrijeme kako biste znali u kojem rasponu variraju.

Pretražujte letove u anonimnom prozoru. Mnogi putnici tvrde da informacije koje se šalju s vašeg računa utječu na cijenu aviokarte koja će vam biti ponuđena.

Pokušajte biti fleksibilni s datumom odlaska na određenu destinaciju kao i s datumom povratka. Ponekad je to teško, ali ako se uspijete prilagoditi - u puno slučajeva možete sačuvati veće iznose. 

Kupnja karata u zadnji tren ili obratno - mjesecima ranije također može ispasti značajno jeftinija.

Nemojte tražiti samo izravne linije od najbliže zračne luke do željene destinacije. Ne libite se kombiniranja letova i presjedanja. Ponekad možete izgubiti tek koji sat više, a sačuvati nemalu svotu novca.

Pretplatite se na newslettere aviokompanija i na njihove loyalty programe - znaju iznenaditi popustima ili drugim pogodnostima. 

Vaša reakcija na temu