Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Konferencija 'DAPI - dani privatnih iznajmljivača' u subotu na sajmu GAST 2024
Sajam GAST 2024. Piše: Dalmatinski portal

Konferencija 'DAPI - dani privatnih iznajmljivača' u subotu na sajmu GAST 2024

S početkom u 14.30 sati

Na sajmu GAST 2024 koji se održava od 23. do 25. veljače u Areni Zagreb, u subotu, 24. veljače s početkom u 14.30 sati, održat će se konferencija 'DAPI - dani privatnih iznajmljivača'.

Na konferenciji će biti govora o centraliziranom upravljanju cijenama i rezervacijama smještajnih objekata, o My rent Property Mangement Systemu  +digitalnog pristupa upravljanju smještanih objekata, o pametnim bravama tko ima više prednosti od self checkinga te o platformi SyncBeds - mali iznajmljivači, velike mogućnosti (Neven Palčec, MyRent).

Također, na skupu će Alina Te (MyRent) govoriti o Novim regulativama u radu s booking portalima, odnosno što nam sve donose nove regulative DAC7 i DSA i tko je njihov obveznik. Konferencija će završiti temom HostAssist moderni pristup opskrbi posteljinom.

Radno vrijeme sajma je od u petak i subotu (23. i 24. veljače) od 9.30 do 19.00 sati, a u nedjelju (25. vejače) od 9.30 do 18.00 sati.

Vaša reakcija na temu