Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KONFERENCIJA Digitalne inovacije u turizmu Splitsko-dalmatinske županije

KONFERENCIJA Digitalne inovacije u turizmu Splitsko-dalmatinske županije

Održat će se u utorak u Hotelu Briig

Croatia hot spots magazin & hotspots.net.hr portal u partnerstvu sa Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Splitsko-dalmatinskom županijom - projektom ICT županija, organiziraju konferenciju  za privatne iznajmljivače i djelatnike u turizmu Digitalne inovacije u turizmu Splitsko-dalmatinske županije. Konferencija će se održati16. studenog u 10 sati u Hotelu Briig

Konferencija će ukazati na trendove u turizmu uzrokovane COVID pandemijom, kako efektivno iskoristiti dostupnost novih medija, tehnologija, marketinških promocija i kanala u poslovanju i promociji objekta kako bismo u konačnici ponudili savršenu uslugu turistima, te olakšali poslovanje pružateljima usluga privatnog smještaja.

'Ova konferencija biti će prilika da zajedno sa digitalnim i medijskim ekspertima, stručnjacima iz marketinškog sektora, tvrtkama inovatorima dobijemo odgovore na pitanja s kojima se susreću turistički profesionalci pri komunikaciji sa tržištem.

Ukazati ćemo na potrebe 'Turista novog vremena' koji očekuje brzu dostupnost informacija, ponudu koja će biti krojena prema njegovim individualnim željama, predstaviti nove digitalne platforme pomoću kojih privatni iznajmljivači ostvaruju veće popunjenosti uz niže provizije, jednostavnije pristupaju informacijama i omogućuju ostvarivanje dodatne zarade prodajom ostalih turističkih sadržaja u destinaciji. Ponuditi odgovore kako privući digitalne nomade u naš objekt koji sve više obogaćuju našu svakodnevnicu, dobra su prilika za obostrane poslovne veze, kao i klijenti za cjelogodišnji boravak, najčešće odlične platežne moći. Predstaviti ćemo revoluciju Google poslovne lokacije, predstaviti inovacije u sigurnosti objekta, svijetski nagrađenu inovaciju hrvatske tvrtke Kristalna ideja - uređaja za pročišćavanje zraka u prostorijama', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu