Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Radovani LETEĆI KOLIBRIĆI Svjetski prvaci promoviraju Vrbosku

LETEĆI KOLIBRIĆI Svjetski prvaci promoviraju Vrbosku

Na Hvaru je održana humanitarna akcija za udrugu koja brine za djecu s najtežim teškoćama u razvoju

U nedjelju je održan humanitarni događaj 'trials' bike vožnje svjetskih prvaka te kategorije u centru Vrboske na otoku Hvaru u svrhu promocije otoka kroz biciklistički turizam izvan sezone. Organizator dr. Leo Birg besplatno je ugostio višestruke svjetske prvake u svojoj vili Triptih i omogućio mještanima jedinstveni događaj pod nazivnom 'Leteći kolibrići'. 

Svjetski prvaci su prezentirali svoje vještine u sklopu humanitarne akcije za udrugu Kolibrići, za djecu s najtežim teškoćama u razvoju, koja su ovisna o aparatima za održavanje na životu, s ciljem da im poboljšaju osnovne životne uvjete.

Tijekom događaja održana je i tombola sa simboličnim nagradama, sve u sklopu promocije zdravlja i sporta, a nije nedostajalo i besplatne ponude hrane (rižota) i pića za gledatelje uz donacije za udrugu Kolibrići.

Sudjelovali su Nina Reichenbach, Jan Welte, Jannis Oing, Jonas Friedrich, Oliver Widmann, Larena Hees...

Vaša reakcija na temu