Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MASLINA RESORT Na Hvaru se uskoro otvara novi luksuzni hotelski kompleks

MASLINA RESORT Na Hvaru se uskoro otvara novi luksuzni hotelski kompleks

U prvim će godinama poslovati od ožujka do kraja listopada, s namjerom produženja rada na cijelu godinu

U uvali Maslinica kod Staroga Grada na otoku Hvaru za otvaranje tijekom kolovoza je spreman novi hotelski kompleks 'Maslina Resort' u kojeg su francuski investitori, kći i otac Maud i Daniel Truchi, uložili oko 30 milijuna eura. 

Hotel ima 50 soba i tri luksuzne vile, od kojih dvije imaju po četiri sobe, dok će najveća nuditi pet soba. Od ostalih sadržaja, turistički kompleks ima spa & wellness centar u zasebnoj građevini s teretanom, salonom ljepote, tri saune i pet soba za masažu te restoranom i barom u obalnom dijelu uvale, neposredno uz šetnicu što se proteže od trajektne luke do plaže u Maslinici. 

'Maslina Resort' će poslovati kao boutique hotel, a već prije otvaranja primljen je u prestižno udruženje malih luksuznih obiteljskih hotela 'Relais & Chateaux'. 

Kompleks će u prvim godinama poslovati u razdoblju od ožujka do kraja listopada, s namjerom produženja rada na cijelu godinu. Također će biti otvoren za suradnju s lokalnim proizvođačima i OPG-ovima, a na njihovim stranicama rezervacije se primaju od 16. kolovoza.

Vaša reakcija na temu