Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
USKORO NA SAJMU GAST Najbolja zabava za vaše goste uz Total(no) TV rješenje

USKORO NA SAJMU GAST Najbolja zabava za vaše goste uz Total(no) TV rješenje

Sajam GAST će se održati od 26. do 29. veljače u Spaladium Areni, gdje će svoju ponudu predstaviti i Total TV

Imate li sve potrebno za novu turističku sezonu? Držite li do turista i njihovih domaćih programa? Imate li u svojim apartmanima dostupne najbolje pay TV slovenske, njemačke, poljske, britanske, talijanske i druge strane programe? Jeste li ikada pitali turiste što oni i njihova djeca vole raditi kada pada kiša ili kada vremenski uvjeti nisu povoljni za aktivnosti na otvorenom? Ovo su samo neka od pitanja s kojima se morate suočiti, a jedina želja vam je zadovoljan gost.

U današnje vrijeme gost postaje sve zahtjevniji u smislu korištenja turističkih usluga, a televizija se smatra najvažnijom osnovnom ponudom u svakom smještaju.

Današnji gost zna što želi, educiran je i tražit će sve pogodnosti bez zadrške. Zato je dobro osigurati najveći izbor programa kao i stabilan i brz internet kako bi zadovoljili potrebe svih profila gostiju Total TV u svojoj ponudi za turistički sektor nudi mogućnost praćenja preko 300 satelitskih programa - od stranih, domaćih, sportskih, glazbenih, dječjih pa sve do programa za odrasle. 

Kristalno čista slika HD kvalitete ostavlja bez daha, a Dolby stereo digitalni sustav omogućava da osjetite realan zvuk sadržaja. Total TV se pokazao kao najbolje rješenje za korisnika koji zna što želi i kojemu je kvaliteta slike i ponuda programa važna, a činjenica da je uslugu moguće koristiti i na najnedostupnijim mjestima, dodatno olakšava donošenje odluke o kupovini. Pomnom odabiru programskog asortimana kao i posebnim pogodnostima posvećuje se puno vremena kako bi se zadovoljile potrebe od svakodnevnih korisnika do sezonskih iznajmljivača.


Jeste li spremni?

APARTMAN TOTAL TV usluga kompatibilna je sa zahtjevima i stilom života vaših gostiju i odmah ostavlja dobar dojam, a to je upravo ono što želite!
Omogućite vašim gostima osjećaj kao kod kuće jer nudimo vam pametna rješenja po najboljim cijenama!
Nazovite nas s punim povjerenjem na broj 0800 6611 ili pošaljite upit putem naše web stranice.
Vaša reakcija na temu