Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJBOLJE OD DALMACIJE: Stara kućica u šumi je pretvorena u ponos cijele obitelji!

NAJBOLJE OD DALMACIJE: Stara kućica u šumi je pretvorena u ponos cijele obitelji!

Ova je kuća smještena na 11.000 kvadrata maslinika, okružena prekrasnom borovom šumom s pogledom na more

Danas smo u suradnji s tvrtkom Adriagate odlučili predstaviti biser s otoka Korčule, kamenu kuću na osami - Kuću Nikica.

Kako se niti jedan opis takvog objekta ne može mjeriti s riječima osoba koje su uložili ljubav i resurse za izgradnju ove oaze, zamolili smo vlasnicu da kaže nekoliko riječi o samoj kući. 

- Prije 10 godina u nasljeđe nam je ostavljeno zemljište i jedna stara oronula kamena kućica. Suprug i ja, ljubitelji prirode s puno želje, rada i uz veliku dozu ludosti, malo po malo smo krenuli u obnavljanje starog ognjišta. Ni sami nismo bili svjesni koliko teškog posla nas očekuje. Uz puno muke i truda polako su se oslobodile masline, a iza njih, jedan po jedan, slagao se kamen kućice. Nakon 7 godina stara kućica u šumi pretvorila se u ponos cijele obitelji. Ova je kuća smještena na 11.000 kvadrata maslinika, okružena prekrasnom borovom šumom s pogledom na more i prekrasne škoje koji okružuju naš otok. Nalazi se na osami i nudi privatnost i odmor za dušu. Smještena daleko od svih, s bazenom, strujom, vodom i danas neizbježnim WiFi-jom, ona je spoj Robinzonskog i modernog i nudi sve što vam treba za savršeni odmor. 

Vlasnica je svoje povjerenje ukazala agenciji Adriagate s kojom je dogovorila ekskluzivu za prodaju, stoga smo i zastupnika upitali za komentar. 

- Moj broj su dobili od jednog zadovoljnog klijenta agencije. Čim su me nazvali i rekli da je riječ o robinzonskoj kamenoj kućici u masliniku sjeo sam u auto i preko Orebića došao vidjeti o čemu je riječ. Na prvu me malo prepao put do kuće koji je tada bio neasfaltiran i uzak te udaljenost od mora otprilike jedan kilometar. Međutim, već prvu sezonu su gosti prepoznali o kakvom se objektu radi i popunjenost je bila preko 100 dana. Od tada se iz godine u godinu ulaže u kuću da bi od prošle sezone u ponudi dobila i bazen te je dovedena struja i voda pa nema nikakvih restrikcija u korištenju istih, a prilazni put je proširen i betoniran. - komentira zastupnik u Adriagateu.

Zbog korone vlasnici su ponudili popuste, a dodatne popuste možete ostvariti putem Hajduk family club aplikacije. 
 

Vaša reakcija na temu