Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJBOLJE OD DALMACIJE Aspalathos - luksuzna nekretnina u srcu Dioklecijanove palače

NAJBOLJE OD DALMACIJE Aspalathos - luksuzna nekretnina u srcu Dioklecijanove palače

Apartmani su prvoklasno opremljeni, a posebnima ih čine jedinstveni dekorativni detalji iz cijelog svijeta

Otmjeni i jedinstveni apartmani Aspalathos smješteni su na četvrtom i ujedno zadnjem katu zgrade koja se nalazi unutar Dioklecijanove palače. Na 77 kvadrata se nalaze tri sobe i tri kupaonice. Apartman s 39 kvadrata nudi i prostranu terasu s koje se pruža spektakularan pogled na stari grad i more, te vanjsku kadu sa sunčalištem. Drugi apartman podijeljen je na dvije jedinice - jedan studio apartman i jednu dvokrevetnu spavaću sobu s malom kuhinjom po mjeri. Ova tri apartmana lako se mogu spojiti u jedan veliki stan, a unutrašnjost se može prilagoditi potrebama budućeg vlasnika.

- Na samo nekoliko koraka od apartmana, možete uživati u svjetski poznatim atrakcijama poput Peristila, katedrale sv. Duje, Dioklecijanovih podruma, Vestibula ili čuvene Rive, a mnogima je nadraže lutati uskim kamenim uličicama i prizvati neka prošla vremena kada su se gradom prošetavali car, legionari i dvorska svita - navode na stranici Sotheby', a cijena ove nekretnine može se saznati na upit.

Apartmani su prvoklasno opremljeni, a posebnima ih čine jedinstveni dekorativni detalji iz cijelog svijeta. Odlikuje ih, navedeno je na stranici, bezvremenski stil uređenja uz decentnu dozu luksuza i moderne klasike, kako i priliči ovoj fascinantnoj lokaciji.

- Ova nekretnina uistinu je rijetka prilika na tržištu, a ima i veliki potencijal za turistički najam s obzirom da je na ovoj ekskluzivnoj lokaciji u samom centru grada broj nekretnina ograničen - zaključuju.

Vaša reakcija na temu