Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJBOLJE OD DALMACIJE Pansion Duba nalazi se 10 metara od plaže

NAJBOLJE OD DALMACIJE Pansion Duba nalazi se 10 metara od plaže

Atrakcije Makarske rivijere nisu daleko, dok je najljepša šljunčana plaža neposredno ispred objekta

Apartman i sobe Pansion Duba, objekt je iz Adriagate ponude koji se nalazi u okolici Živogošća, smješten je 10 metara od plaže kristalno čistog mora.

Osim brojnih soba s prekrasnim pogledom na more, pansion sadrži jedan dvosobni apartman s balkonom. Uz doručak koji je uključen u cijenu, također stoji mogućnost pansiona ili polupansiona.

- Kvalitetno opremljene sobe s klima uređajem, televizorom i kompletnom kupaonicom ugodne su atmosfere modernog uređenja, a po ocjenama gostiju u odličnom omjeru cijene i sadržaja. Ostale atrakcije Makarske rivijere nisu daleko, dok je najljepša šljunčana plaža neposredno ispred objekta. Nakon rekreacija i izleta dostupnih u obali Živogošća, gostima je osigurano opuštanje i kvalitetna usluga u privatnosti sobe ili komfornog apartmana Pansiona Duba - poručili su iz agencije Adriagate.

Dodajmo da se unutar Last Minute perioda od 13. lipnja do 19. rujna Duba može rezervirati uz 10 posto popusta

Vaša reakcija na temu