NAJBOLJE OD DALMACIJE Vila Rokova vala - autentični dalmatinski biser na otoku Braču

NAJBOLJE OD DALMACIJE Vila Rokova vala - autentični dalmatinski biser na otoku Braču

Vila se nalazi u uvali te je okružena maslinama i borovom šumom

U suradnji s agencijom Adriagate predstavljamo vilu Rokova vala na Braču. Usred borove šume, samo kilometar i pol od centra Sumartina, smješten je ovaj dalmatinski biser na osami. 

Vila je izgrađena u dalmatinskom stilu u kojem dominiraju kamen i drvo, predstavlja savršen spoj modernog i autohtonog, odnosno robinzonskog i luksuznog smještaja. Svaki detalj vile pomno je osmišljen kako bi naglasio duh Mediterana.

Vila se nalazi u uvali te je okružena maslinama i borovom šumom. Idealna je za opuštanje u netaknutoj prirodi, a vanjski bazen idealno je mjesto za cjelodnevno izležavanje i kupanje. Prilaz vili je požarni makadamski put, što garantira mir i osamu, jer osim biciklista koji se povremeno mogu susresti, drugih prolaznika skoro pa i nema. Na samo 70 metara od vile nalazi se prirodna šljunčana plaža koju održava sam vlasnik.

- Kuću sam počeo uređivati za sebe i svoje prijatelje. Osmislio sam je tako da svaka od tri sobe ima svoju kupaonicu te zaseban ulaz. U glavnom dijelu vile se nalazi kuhinja i blagovaonica te je na galeriji još jedan pomoćni ležaj za dvoje. Bazen smo odlučili postaviti tako da je pogled usmjeren na more i predivnu borovu šumu. Nismo zaboravili ni na naše male goste, napravili smo dječje igralište kako bi se mogli zabaviti, dok se stariji neometano odmaraju. Isprva kuću nismo imali namjeru iznajmljivati, već je to bilo posebno mjesto za našu obitelj, ali smo se naposljetku ipak odlučili na to - iznio je vlasnik vile Rokova vala.

Dodajmo da je Adriagate ponosni partner Hajduka, pa svaki korisnik aplikacije 'Hajduk family club' može ostvariti popust od 5 do 9 posto za rezervaciju ove predivne vile.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(65805, "");
Pregledaj komentare