Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJVEĆA AKCIJA ZA BLACK FRIDAY Preko 40% popusta za izradu web stranica za apartmane i kuće za odmor
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NAJVEĆA AKCIJA ZA BLACK FRIDAY Preko 40% popusta za izradu web stranica za apartmane i kuće za odmor

Cijeli paket usluga možete dobiti za samo 349 eura

Opako nam se bliži dan najvećih popusta - Black Friday, a čini nam se da smo pronašli i najbolje ulaganje tom prigodom! Naime, ekipa Apartmanice, koja stoji iza sve popularnijeg brenda web stranica za apartmane i kuće za odmor, povodom Black Fridaya ponudila je neodoljiv popust, a on iznosi čak preko 40%!

Tako je, po gotovo upola manjoj cijeni uz ovu si akciju možete osigurati izradu vlastitih web stranica za apartmane i kuće za odmor, a ovaj atraktivan paket Apartmanice nudi kompletnu izradu stranica, postavljanje fotogalerije smještaja, upravljanje rezervacijama kroz kalendar popunjenosti koji je sinkroniziran i s ostalim portalima na kojima se smještaj prodaje i još mnogo toga. 


Redovna cijena ovih paketa iznosi 588 eura, a samo ovom prigodom cijena se spušta za čak 239 eura i cijeli paket usluga možete dobiti za samo 349 eura. Zapravo, za iznos kojeg iznajmljivači zarade za prosječno dva noćenja u svom apartmanu, možete si osigurati trajni i najbolji alat promocije i prodaje što je, složit ćete se, najbolje ulaganje za ostvariti još veće prihode sljedeće godine. Vlastitom web stranicom iznajmljivači ostvaruju direktne rezervacije, bez posredničkih provizija agencija, i na taj si način zapravo višestruko povećavaju ukupnu zaradu. Ti iznosi apsolutno nisu zanemarivi znamo li da su ukupna davanja koja imamo prema agencijama često i preko 20 i 30%.


Apartmanica web stranice izrađuje tim stručnjaka iz mnogih područja – od informatičara i programera, do grafičkih dizajnera, marketinških i prodajnih profesionalaca, i upravo je zato ovo najbolja garancija da će i stranice biti izrađene po najvišim mogućim standardima, uz atraktivan dizajn i funkcionalne sadržaje osmišljene i raspoređene na način koji najviše i najlakše može „prodati“ smještaj. 

Na tisuće zadovoljnih korisnika već puni svoje kapacitete za 2024. godinu, a sada im se možete pridružiti i vi, uz popust koji se jednostavno ne propušta iskoristiti. Zatražite svoju akcijsku ponudu na www.apartmanica.com/bf2023.

Vaša reakcija na temu