Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nezaboravan odmor na jahti: Evo koja mjesta morate posjetiti ovoga ljeta!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nezaboravan odmor na jahti: Evo koja mjesta morate posjetiti ovoga ljeta!

Donosimo prijedloge gradova, otoka i uvala

Bliži nam se ljeto, vrijeme odmora i opuštanja. Svatko od praznika očekuje da će ih provesti kvalitetno, uz obitelj ili prijatelje, te da će se nagledati obala i mora. Ako žudite za plavetnilom i suncem, za vas ne postoji bolja opcija nego upustiti se u praznike na jahti. 

Tijekom plovidbe, gdje god da se nalazite okružuje vas more, a mjesta koja možete posjetiti su brojna. Ne znate koju jahtu izabrati? Nema problema! U ovom članku ćemo vas upoznati s Alalya yacht, savršenim izborom za vas te vam preporučiti neka od najprivlačnijih i najboljih mjesta za vaš odmor iz snova. Krenimo!

Alalya Yacht

Krenite na svoje putovanje na raskošnoj Alalya jahti. Četrdeset osam metara duga, ovo je savršena jahta za odmor s obitelji i prijateljima, jer ima prostor za čak 12 osoba. Uz ugodan i osvježavajuć interijer, u kojem ćete se osjećati kao kod kuće, na palubi imate mnoštvo mjesta za sunčanje te jacuzzi i otvoreni bar. 

Spremna za plovidbu blistavim vodama Mediterana, Alalya je također opremljena s posadom od 9 ljudi. Tako će svaki vaš zahtjev biti zadovoljen u minimalnom roku, a vi se možete prepustiti bezbrizi. 

A sada se nameće pitanje - gdje ići? Alalya vas može odvesti na obale i otoke Albanije, Korzike, Hrvatske, Turske, Francuske, Crne Gore, Grčke, Italije i Slovenije. U nastavku donosimo neke od mjesta koje bi bilo šteta propustiti ovog ljeta.

Gdje ići i što vidjeti? Izvrsna mjesta za posjet!

Prednost plovidbe na jahti je neovisnost pristajanja. Možete se zaustaviti na pučini, pristati u luku ili u zabačenoj uvali. To vas lišava obveze javnog prijevoza i prijevoza na kopnu, a povećava i broj mjesta koje možete vidjeti uz obalu.

Gradovi

Ako ste tip osobe koja se na svojim putovanjima želi upoznati s različitim kulturama i načinima života, sa svojom jahtom možete posjetiti neke od najznačajnijih gradova gore navedenih državama.

Cannes, Francuska - Ekskluzivan francuski grad koji vam nudi luke za jahte, izvrsne restorane te zanimljiv filmski festival.

Mykonos, Grčka - Nudi vam uzbudljiv noćni život te se možete upoznati s grčkom kulturom i otočnim načinom života.

Bodrum, Turska - Ovaj gradić na otoku vam nudi pogled u tursku povijest kroz dvorce, prekrasne plaže i marine.

Ajaccio, Korzika - Zadnji, ali svakako ne jedini gradić na velikoj listi gradova za posjet. Ovdje se nalaze luksuzne luke za jahte, a grad je poznat kao rodni grad Napoleona.

Uvale

Stvorene više za opuštanje i izolaciju od živih gradova, osim već spomenutih Bodruma i Mykonosa, evo još nekoliko primamljivih uvala:

Zlaton, Hrvatska - Skriveni dragulj u blizini Dubrovnika. opustite se uz kristalno čisto more.

Calanques, Francuska - U ovoj uvali možete vidjeti prekrasan krajolik strmih litica, isto kao i čisto plavo more, savršeno za istraživanje s jahtom.

Boka Kotorska, Crna Gora - Uz mirnu plovidbu možete se diviti ovoj uvali okruženoj planinskim lancima.

Otoci i otočići

Zadnji prijedlog za putovanje su svakako otoci. Iako smo već velik broj mjesta spomenuli, kao što su Korzika i Bodrumski otoci, opcija u ovoj kategoriji nikada ne ponestaje pa vam nudimo još par:

Sardinija, Italija - Odlična destinacija za privezivanje jahte i istraživanje povijesti i zanimljivosti ovog velikog otoka.

Elafitski otoci, Hrvatska - Skupina od 13 otoka u blizini Dubrovnika, idealna za izbjegavanje dubrovačkih gužvi.

Santorini, Grčka - Sigurno ste već upoznati s bijelim kućama Santorinija, pa zašto ih onda ne vidjeti i uživo?

Otok Sveti Nikola, Crna Gora - Ovaj otočić blizu Budve nudi privatnost i mir, kao i predivan okolni pejzaž.

Zaključak 

Svoje putovanje možete započeti na Alalya jahti. Uz odličan prostor, luksuznost i osoblje, udobnost i zadovoljstvo vam je na ovoj jahti zagarantirano. Od bezbrojnih opcija mjesta koja možete posjetiti Alalyom, svaki od izbora će vas sigurno zadiviti. 

Zaplovite predivnim Sredozemnim morima, upoznajte se s njihovim čarima, kulturom gradova i krajolicima koji oduzimaju dah. Uz Alalya jahtu, vaše će putovanje ostati zauvijek zapamćeno!

Vaša reakcija na temu